“Horas en una biblioteca” de Virginia Woolf

Horas

Horas en una biblioteca

Virginia Woolf 

Edició i Traducció de Miguel Martínez-Lage

 

L’any 2005 es va publicar per primera vegada en espanyol aquest recull d’assaigs de Virginia Woolf.

És un plaer i un gran privilegi tenir en compte l’article que en el seu moment V. Woolf va escriure en relació a l’autor i a l’obra a la qual ens acostem. Quan han passat més de deu anys de la descoberta d’aquest llibre ens n’adonem que tenim la necessitat de tornar-hi per corroborar allò que ja coneixem, rellegir o trobar un motiu per tenir un primer contacte amb una obra o un autor que les casualitats de la vida havien anat ajornant.

Aquesta proposta és una relectura triada a l’atzar que recomano i que durant un temps indefinit tindré de nou a prop, em proposaré noves lectures després dels comentaris de Woolf i, el que és segur és que tornaré a llegir altres novel·les de l’autora.

La vida ens atorga grans privilegis que, com aquest, hem de prendre i gaudir al màxim.

 

 

13.315 comentaris

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús