L’autora

Ens trobarem regularment per celebrar amb èmfasi les nostres lectures –sempre amb èmfasi– tot descartant la possibilitat de fer crítiques negatives, perquè, al meu entendre, és una pèrdua d’un temps preciós, un temps que necessitem només per gaudir.

Quan parlem de llibres hi ha dos elements vitals, l’autor i el lector: La relació íntima i personal que establim amb els nostres autors és un regal que ens fa la vida quan posa un text en el nostre camí, però no podem obviar l’editor que tria i aposta per una obra i el llibreter que ens la fa arribar. Aquest mecanisme del tot insubstituïble que funciona de moment, tot seguint les passes que el temps ha perfeccionat, em proposa seguir llegint per gaudir i fer suggeriments.

Sabem que hi ha paperassa que ens indigna que tingui forma de llibre; molta, molta paperassa, però… amics, la vida és breu, no podem badar i deixar de gaudir quan tenim tants i tants escrits que ens porten moments de plenitud i enriqueixen el nostre punt de vista. Per això aquest blog, per llegir i gaudir, per recomanar amb èmfasi, fascinats davant el nostre darrer descobriment.