Córrer amb un desconegut

Em sembla una parella d’allò més curiosa. En Philipp Reiter és alemany i té 22 anys. En Tòfol Castanyer és de Sóller i ja passa dels 40. S’entendran?

Idò no els queda més remei. Durant set dies corren junts la Transalpine Run. I junts vol dir que no es poden separar durant tot el recorregut i que han d’arribar junts a la meta.

És una cursa exigent, dura, de molts dies i molts quilòmetres. Moltes hores d’anar un devora l’altre i compartir problemes, preocupacions, dificultats… compartir-los tot i la barrera lingüística que els separa.

De moment no els va del tot malament. Després de dos dies de cursa, són tercers de la classificació general. El primer dia en Philipp no es va trobar gaire bé i, tot i això, van acabar creuant la meta en segona posició. Avui, diumenge, han superat una jornada de pluja, pluja i més pluja i han arribat tercers.

Ara, el que més m’agradaria és poder fer d’espia i veure per un foradet com és això de compartir tantes hores d’esforç amb una persona que ni tan sols coneixies hores enrere. De què deuen parlar? En Tòfol deu treure la veterania per exercir de líder? O deu ser en Philipp qui lideri la parella amb la força que li dóna la joventut?

Arribada a meta ETAPA 2