Sobrassada power

Gràcies a Twitter hem descobert que la #sobrassadapower té un altre ingredient. Un ingredient musical: Antònia Font.

La #sobrassadapower és una energia desproporcionada que permet al mallorquí Tòfol Castanyer guanyar curses com si no fos res de l’altre món. De tant en tant, al seu twitter, es delata amb aquesta “arma secreta”.

Però, com dèia, no només es tracta de la sobrassada. El concepte és molt més ampli. Engloba tot allò que un català, només de dir-ho, associa directament a qualsevol conegut mallorquí que tingui.

Això és el que li va passar a la campiona del món d’ultratrails, Núria Picas, el 28 de novembre. Quan va veure la dissolució d’Antònia Font, directament va pensar en un dels seus bons amics de competició: Tòfol Castanyer.

Va ser veure aquest tweet i, de sobte, em vaig imaginar Alegria com a xut d’energia extraordinari per a aquests ultrafondistes. L’astronauta rimador amenitzant les jornades a 2000 metres. El tan famós Oh, yeah!

I, en veure la resposta del mallorquí, em vaig adonar que el fanatisme per Antònia Font no era cosa només de dos corredors de muntanya. Kilian Jornet, Marc Pinsach i Miguel Caballero es van afegir a aquest adéu virtual.

Antònia Font deixen petjada, molta d’energia i bones vibracions. Visca la #sobrassadapower!